OVER TAOUFIK REIZEN

HISTORIE
Sinds 1992 verkoopt Taoufik Reizen vakanties. In het begin waren dat vooral vliegtickets naar Marokko en boottickets tussen Spanje en Marokko. Langzamerhand zijn wij doorgegroeid en verkopen nu reizen over de hele wereld. Je kan nu bij ons losse vliegtickets kopen, een hotel boeken, maar ook een pakketreis samenstellen met eventueel aanvullende diensten als transfer, dagtrips en dergelijke, of het nu om een vakantie gaat, een zakelijke reis of een huwelijksreis.

Je kunt je reis zelf regelen via onze website of www.vliegmarokko.nl maar ook langskomen bij ons op kantoor of bellen. Het is ook mogelijk om je reis via internet te boeken en bij ons op kantoor betalen. Als je bij ons op kantoor komt om je boeking naar Marokko af te wikkelen krijg je als extra service van ook de douanekaart (fiche d’embarquemant) voor de Marokkaanse overheid.

AANGESLOTEN
Wij zijn aangesloten bij de erkende brancheorganisatie IATA.

IATA is de brancheorganisatie voor luchtvaartmaatschappijen in de wereld. Doordat wij zijn aangesloten bij IATA kunnen wij je vliegtickets van verschillende vliegtuigmaatschappijen aanbieden met vertrek en aankomst wereldwijd.

REIZEN
Vliegen naar Marokko.
Wij werken o.a. samen met Air Arabia, Royal Air Maroc en Transavia. In de winter kan je rechtstreeks vliegen naar Tanger, Nador, Casablanca, Marrakech, Agadir en Fez, in de zomer zijn er ook directe vluchten beschikbaar naar Al Hoceima en Oujda.

Boottickets naar Marokko.
Je kan bij ons een bootticket kopen van Trasmediterranea (voorheen Acciona, Euroferrys, Ferry Maroc) FRS en GNV

Busreizen
Wij werken o.a. samen met Midi Travel, Eurolines en Flix busreizen.